Pages

Friday, 18 January 2013

PEMULIHAN DAN TINDAKBALAS PMCPROSES PEMULIHAN DAN TINDAK BALAS KETIKA MAKAN KOLAGEN RUMPAI LAUT (Mencuci darah dn organ2 yg tersumbat)

Antara proses penyembuhan makan kolagen rumpai laut..
jangan risau, proses ini hanya di awal pengambilan sahaja untuk membaik pulih badan yang sudah lama menyimpan banyak toksin.(anggaran 1 hingga 2 minggu begantung pada tubuh badan seseorang .teruskan pengambilan kolagen jangan SKIP. badan kita dah masuk macam-macam makanan , bahan-bahan kimia , rumpai laut berupaya membersihkan bahagian dalaman tubuh kita.ia umpama detox membuang segala toksin dan lemak-lemak yang sudah tersimpan berpuluh-puluh tahun lepas... anda akan dapat hasil yang memuaskan..... ada juga yang tidak ada langsung merasai proses ini.ia begantung pada individu

Jika sebarang healing crisis terjadi seperti demam, jerawat bertambah banyak, gatal-gatal di muka, batuk, berhingus akibat dari makan PMC..  

JANGAN BERHENTI!

terus kan sahaja....proses penyembuhan sedang berlaku... ia mengeluarkan toksin-toksid di badan kita...insyaALLAH selepas melalui fasa itu,anda akan dapat hasil yang anda harapkan...

P/S: Elakkan dari mengambil sebarang kafein ye,untuk hasil yang maksimum amalkan mengambil bersama vit c dan minum air masak secukupnye 2-3liter air sehari..

Kesan tindakbalas pemulihan berkemungkinan akan di alami oleh pengguna seperti :

-Mengantuk

-Sedikit keletihan

-Sakit kepala

-Selesema dan batuk

-Sedikit rasa sakit

-Sakit di tempat tertentu (selalunya di organ yang pernah bermasalah dan sedang mengalami masalah

-Keadaan ini berlaku kerana badan bertindakbalas dalam proses detox( badan membuang TOKSID)

-Bagi yang masalah RESDUNG. pengguna kemungkinan akan berasa gatal mata, hidung berair dan berhingus, ini terjadi kerana kesan tindakbalas positif dan ia hanya bersifat sementara.

-Ia BUKANLAH KESAN SAMPINGAN
-Pengguna juga kemungkinan akan kerap membuang air kecil untuk minggu pertama.

GUNAKAN TANPA WAS-WAS
kepada customer yang sudah mengunakan collagen rumpai laut ini, kalau sudi share dengan saya testimoni

terima kasih


KOLAGEN MENTAH~ DARI SUMBER RUMPAI LAUT
100% asli, belum diproses, bebas kimia/racun, pewarna, pengawet, steroid, perisa

0 comments:

Post a Comment